consult met online helderziende
icon-gi-ico-9

logo helderziendenVEELGESTELDE VRAGEN OVER ONLINE HELDERZIENDEN

Lees hier de meest gestelde vragen over onze online helderzienden, helderziendheid, toekomst voorspellen, belconsult, mailadvies, tarotkaarten, sterrenbeeld en de werking van de website helderziendenonline.be.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot de ene helderziende dan de andere. Elk helderziende heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene helderziende legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste helderziend consult niet ontmoedigen, er is vast een helderziende waar u zich goed bij voelt: ontvang concrete oplossingen over de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld.

Wanneer je twijfelt welk helderziende te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de recensies van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een helderziende, moet u zelf contact opnemen met de helderziende waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor fotoanalyse via belconsult of via mailadvies. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een mailadvies aangaat met een helderziend helderziende, dan ontvangt deze helderziende hiervan onmiddellijk een melding. Onze online helderzienden werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige helderzienden werken soms tot laat op de helderziendehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw mailadvies te beantwoorden. Wij moedigen onze online helderzienden aan om uw mailadvies zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw mailadvies uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw mailadvies met online helderziende opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een helderziende, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een helderziende in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige helderzienden houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een afspraak in te dienen of een mailadvies met deze online helderziende aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een helderzienden-account aanmaken bij helderziendenonline.be kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete online helderzienden aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke helderzienden-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een online helderziende.

Voor welke helderzienden-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een belconsult. Met een helderzienden-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze online helderzienden en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met de helderziende van uw keuze. Het uitbellen naar online helderzienden en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een helderzienden-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een mailadvies aangaan met een online helderziende.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw helderzienden-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze helderzienden. De antwoorden van onze helderzienden worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een helderziende krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres helderziende@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailadviezen, dan kan u de antwoorden van onze online helderzienden steeds nalezen in uw helderzienden-account bij de rubriek mailadvies-historiek.

Bent u zeker dat u de recensie plaatste op helderziendenonline.be? Wanneer u de recensie plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de recensie niet te zien zijn op helderziendenonline.be, maar wel op de mobiele website of app waar u de recensie plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw recensie op helderziendenonline.be zichtbaar wordt. Als u een recensie plaatst voor een bepaald helderziende, dan is het mogelijk dat deze recensie enkel op de profielpagina van deze helderziende wordt weergegeven. Niet alle recensies worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De recensies worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een online helderziende meerdere recensies ontvangt, dan worden enkel de meest recente recensies getoond.

Wanneer een online helderziende niet akkoord gaat met een geplaatste recensie, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / belconsult op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde online helderziende. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een online helderziende, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde helderziende. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de online helderziende een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van online helderzienden. Dat kan. Je moet als online helderziende wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op helderziendenonline.be en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke helderzienden-code ingeeft dan herkent het systeem van helderziendenonline.be- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke helderzienden-code.

Wanneer u het saldo van uw helderziende-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw helderziende-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een helderziende. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u deze online helderziende heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze online helderziende nog steeds beschikbaar dan heeft de online helderziende op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze online helderziende uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een online helderziende niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Helderziende zoeken".

Wanneer een online helderziende in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo helderziendenERKENDE HELDERZIENDENSTEL UW VRAAG

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: ontvang concrete oplossingen. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een online helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP