belconsult helderziende DENNIS

2749 DENNIS IS OFFLINE

Erkend helderziende Dennis is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Dennis, momenteel is deze helderziende offline. Erkend online helderziende Dennis komt pas later online.

ONLINE HELDERZIENDE DENNIS - LUISTEREND OOR

ONLINE HELDERZIENDE DENNIS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan online helderziende Dennis je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont online helderziende Dennis respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat online helderziende Dennis je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft online helderziende Dennis je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. online helderziende Dennis herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met online helderziende Dennis met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: online helderziende Dennis leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

ONLINE HELDERZIENDE DENNIS - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij online helderziende Dennis is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals online helderziende Dennis reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan online helderziende Dennis je helpen met jouw levensvragen.

AGENDA MAI ONLINE HELDERZIENDE DENNIS

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA

DAG

online helderziende Dennis heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziendenonline.be op die dag

DAG

online helderziende Dennis heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziendenonline.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend online helderziende Dennis, mailadviezen met online helderzienden, stel helderziende Dennis in als favoriet, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE DENNIS

Geeft sinds 3 januari 2022 helderziend advies op deze website.

ONLINE LUISTEREND OOR

Helderziende Dennis gebruikt als
persoonlijke pincode 2749

HOOGSENSITIEF

Dennis gaf laatste consult op
3 maart 2022 om 16u18

glazen bol online helderziende Dennis Belgie

1 JAAR ERVARING

Dennis is al 1 jaar actief op helderziendenonline.be

ZELDEN ONLINE

Helderziende Dennis is heel zelden online.

ONLINE HELDERZIENDE

Uitgebreid online getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Dennis is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.92 out of 5
24 recensies

ONLINE HELDERZIENDE DENNIS

Ik ben helderziende Dennis.

Helderziende en master is het begeleiden van mensen die met veel problemen zitten, ik kan je ze helpen op te lossen. Ik help graag waar dat nodig is en doe het met heel mijn hart.

Ik ben gespecialiseerd in meditatie, ik kan je rust brengen en zo veel meer. Ik help bij problemen in de familie, vrienden, gezin, maar help je ook bij vragen over de liefde, relaties of je gezondheid.

Bij mij heb je dus veel opties en u kiest wat u wilt of hoe u geholpen wilt worden.

RECENSIES OVER ONLINE HELDERZIENDE DENNIS

TOP